Your browser does not support JavaScript!
Enable JavaScript in your browser to see our site.

Fishing on Orfű 2023

2023.01.01. Programok

A Fishingen adja egyetlen fesztiválkoncertjét a Kispál on Orfűn bemutatkozó Kispál és a Lovasi formáció, amelyben Kispál András és Lovasi András mellett G. Szabó Hunor és Babcsán Bence zenél,

3 év kihagyás után tér vissza Orfűre az elmúlt 3 évtized egyik legfontosabb zenekara, a Quimby. Először lép fel a Fishingen Bródy János és zenekara, csakúgy, mint a Kátai Tamás nevével fémjelzett Thy Catafalque.

A Fishing továbbra is nagy teret biztosít a fiatal és feltörekvő produkcióknak, 2023-ban is a két legnagyobb zenei helyszínen kap lehetőséget a Carson Coma, az Elefánt, az Esti Kornél, az Analog Balaton, Deva, a Bohemian Betyars, a Blahalouisiana, a Galaxisok, az Ivan & the Parazol, valamint először lép a nagyszínpad deszkáira az aurevoir. vagy Beton.Hofi. Természetesen a Fishing „klasszikusabb” nagyszínpados fellépői, tehát a 30Y, a Vad Fruttik, a Péterfy Bori & Love Band, a hiperkarma, a Kiscsillag vagy a Budapest Bár is ott lesznek a 15. fesztiválon.

Az idősebb korosztály képviselőinek Bródyn túl HOBO, a KFT, Karácsony János, Másik János, a Pál Utcai Fiúk, a Müller Péter Sziámi AndFriends vagy a Kontroll Csoport koncertjével igyekeznek kedveskedni a szervezők. Idén Tátrai Tibor is visszatér Orfűre, új zenekarával, a godfater.-ral.

A Borfalu továbbra is a nép-és világzenekedvelők kedvenc helyszíne lesz, itt játszik a Cimbaliband, a Romano Drom, a Söndörgő, a Góbé, a Kacaj vagy a Gypo Circus. Mellettük jól megfér pár olyan izgalmas és érzékenyebb produkció, mint Barkóczi Noémi, a Lázár tesók, az Aron Andras and the Black Circle Orchestra vagy a Middlemist Red.

Képgaléria

Mecsekgyöngye Tóth Vendégház Magyarhertelend Orfű Abaliget Pécs Siklós - Máriagyűd

Szolgáltatásaink

Más-más stílusban berendezett apartmanjaink vendégeink maximális kényelmét szolgálják.

Elérhetőségeink

Szállás nyugodt, falusias környezetben, ahonnan a fürdő is közel van? Ne keressen tovább, megtalálta!

Cím: 7394, Magyarhertelend, Rákóczi u. 14/c
Telefon: +36-70-212-3406
E-mail: szallas@mecsekgyongye.com